Орлин Павлов остана на сухо

25.03.2016 16:06 | Видян 1685 пъти

Орлин Павлов остана на сухо

Този април Орлин Павлов ще навърши 37 години, а все още не се замисля за брак и деца. Откакто преди 3 години се раздели с танцьорката Яна Акимова, певецът, който участва в шоуто „Като две капки вода“, се е отдал на кариерата си.

Няма гадже и даже се чувства добре като ерген. За Орлин е необяснимо защо вече 3 години все го питат за края на връзката му с Яна Акимова, която след раздялата им се омъжи за бизнесмена Петко Димитров и го дари със син. Той не страда нито за Яна, нито за другите си любови. И все пак признава, че за част от тях му е било нужно време, за да ги превъзмогне, пише "Всеки ден".
Другата му голяма любов е Алиша и е с няколко години по-голяма от него. Когато се срещат, той е едва на 20 години, а тя – вече минала 30-те. Запознали се в Холандия, където Павлов гостувал в тамошен театър като част от българска актьорска трупа. Само че в един момент се наложило да направят избор. Алиша трябвало да остане в Холандия, а Орлин да се върне в България.
Днес Алиша живее в Лос Анджелис, САЩ, и работи по големи холивудски продукции, а с Орлин поддържат приятелство и често се чуват.

Певецът отдавна е преодолял любовните разочарования в миналото си. Като че ли те са го направили по-предпазлив, защото Орлин не се е съсредоточил върху личния си живот и търсенето на жената, с която да създаде семейство. Мисли само за кариерата си и си е направил стриктен план с ангажименти до края на годината. Освен участието си в „Като две капки вода“ той работи и по албум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !