Двама милионери във война за Никол Станкулова

24.03.2016 09:38 | Видян 6598 пъти

Двама милионери във война за Никол Станкулова

Хубавата Никол Станкулова може и да има някакви проблеми, но със сигурност не се оплаква от липса на богати ухажори. Цели двама милионери се борят за нея, подшушнаха запознати пред „Всеки ден". Единият е все още официалното й гадже Теодор - син на банкера Цеко Минев. Вторият - синът на Тодор Батков - Тодор-младши.

Малкият Батков отдавна си падал по синоптичката на Нова тв, която му е кака с 5 години. Разликата във възрастта не пречела на младежа, който вече има опит с по-големи от него дами. Предишната му връзка беше с миската Юлия Юревич. Разликата им е 4 години. Двамата се разделиха преди няколко месеца, като се говори, че именно слабостта на Тодор-младши към Станкулова била причина за разпадането на отношенията му с Юлия.

Самата Никол поне засега се опитва да спазва дистанция от Батков, придържайки се към версията, че има щастлива връзка с другия милионерски син.

Теодор се смята за един от най-желаните ергени в България. Роден е в семейство на финансисти и в допълнение изглежда много добре. Всички коментират, че двамата с Никол са си лика-прилика. Те са заедно вече две години и дори се разчу, че са се сгодили. Сватба обаче така и не е последвала, като не се знае дали въобще ще има такава. Това изнервяло синоптичката, която е и бивш модел. Тя била наясно, че в момента е апетитно парче и може да си хване когото си иска. В същото време обаче е достатъчно умна, за да си дава сметка, че наближава 30-те и няма вечно да е млада. Така че, ако иска да се уреди с богат и свестен мъж, няма много време пред себе си.

Никол вече се чудела как да си пази гаджето, до което се домогва всяка втора златотърсачка. Като виждала как сватбата й се бави, се притеснявала, че като нищо Теодор може да я зареже заради някоя въртиопашка.

Говори се, че засега тя режела мераците на малкия Батков. Но в същото време му отпускала и леки аванси. Искала да си остави отворена вратичка, в случай че Минев развали годежа. Никол вече има горчив опит с предишната си връзка. Само преди 3 години тя вече се виждаше омъжена за милионерския наследник Ангел Ангелов, известен още като Малкия Градус и Ангел Пилето, когато той й събра багажа и я изхвърли от дома си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !