Жизел Бюндхен бременна с трето дете?

22.03.2016 12:17 | Видян 2419 пъти | Гласували 1

Жизел Бюндхен бременна с трето дете?

Репортери, присъствали на прием, организиран от ООН, разпространиха клюката, че бразилският модел Жизел Бюндхен най-вероятно е бременна с трето дете. Причината, която била изтъкната зад това твърдение, е фактът, че съпругата на Том Брейди видимо вече не боядисва косата си.

"Жизел много внимателно следи здравето си, затова, ако не боядисва косата си, това означава, че не желае да използва химикали, а за това си има сериозна причина", споделя близък до звездната двойка Бюндхен-Брейди.

Репортерите обърнали внимание, че Жизел е с естествения цвят на косата си. Освен това отказала да пийне дори глътка от скъпото вино, което се предлагало на гостите през цялата вечер.

Новината за евентуалната трета бременност на Жизел беше посрещната със смесени чувства от феновете на модела. Според тях това е отчаян опит на нея и Том, да спасят брака си, който преживя не малко сътресения през последните години. Двойката дори прибегна до услугите на психотерапевт, за да се справи с проблемите. Жизел и Том са родители на две деца - 6-годишния Бенджамин и 3-годишната Вивиан. Брейди има син и от бившата си половинка Бриджет Мойнахан.

ELLE

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !