Ася на Криско се чекне на пилон в спалнята

18.03.2016 16:37 | Видян 2195 пъти

Ася на Криско се чекне на пилон в спалнята

Изкусителната Ася Капчикова заби пилон в спалнята си. С нестандартната покупка се похвали самата тя, видя Всеки ден. И сподели, че да има собствен пилон е нейна голяма мечта от години и е щастлива, че най-после я е осъществила.

Според близки до блондинката, откакто е тръгнала с рапъра Криско, тя живеела под постоянно напрежение, че не е достатъчно добра за него, и измисляла всевъзможни щуротии, за да го задържи. „Направо се е побъркала! Чисти, готви, подрежда, тренира с часове от страх да не качи някой грам, постоянно е в салоните за красота и се чуди как да го изненада. Много иска да е съвършена. Изобщо не е изненадващо, че си е купила и пилон. Толкова се е вманиачила на тема „перфектната жена“, че чак е плашещо“, коментират близки до плеймейтката.

Танцьорката е известна като „царица на пилона“. Градската легенда разказва, че при пристигането си в столицата си е изкарвала прехраната с еротични танци „и още нещо“.

Освен за ежедневни тренировки Ася нямала търпение да употреби пилона в спалнята си и по предназначение, а именно – да спретне частно еротично шоу на любимия си. Запознати разказват, че Криско бил ценител на тази форма на танцово изкуство и приятелката му уцелила право в десетката с покупката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дадох свои $20М за Хоризонт: К.Костнър

Дадох свои 20млн. долара за своя филм Horizon:An...

Обрат в бокса: Лишават Усик от...

Олександър Усик се превърна в абсолютен световен шампион...

Няма коментари към тази новина !