Зак Ефрон се конкурира със Скалата

10.03.2016 12:18 | Видян 3145 пъти

Зак Ефрон се конкурира със Скалата

След няколко месеца усилени тренировки във фитнеса Зак Ефрон вече с лекота се конкурира със Скалата. В момента Зак е в супер форма заради новия си филм „Спасители на плажа“, който е кино версия на популярния от 90-те години ТВ сериал с Памела Андерсън и вече започна да се снима в Маями Бийч.

28-годишният актьор разкри наскоро, че месеци наред не е излизал от фитнеса, за да оформи мускулесто тяло, което да изглежда добре само по бански.

Освен видимо заякналият Ефрон в лентата участва Дуейн Джонсън – Скалата, ексгаджето на Леонардо ди Каприо – Кели Роърбах и индийската красавица Приянка Чопра.

Зак влиза в ролята на Мат Броуди, който навремето беше изигран от актьора Дейвид Шарве, а Скалата влиза в образа на Мич Бюканън (изигран в миналото от Дейвид Хаселхоф).

Кели естествено е новият образ на Си Джей Паркър, тоест влиза в обувките на Памела Андерсън. Приянка, която беше „Мис Свят“ през 2000 г., ще играе главната роля на злодейката Виктория Лийдс. Очаква се филмът да излезе по кината на 19 май, 2017-а.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !