Защо Лео даде златен пръстен на Кейт

08.03.2016 11:49 | Видян 1452 пъти

Защо Лео даде златен пръстен на Кейт

Златен пръстен със специален надпис. Това подарява Лео ди Каприо след финала на „Титаник” на партньорката си Кейт Уинслет. Какво е написал Лео на красавицата си остава тайна и до днес. Медиите още гадаят също дали, освен на снимачната площадка, той е искал да бъдат заедно и в живота. Последното не им се случва, а освен на червения килим на „Оскарите” преди седмица, те се срещнаха и във филма „Пътят на промените”. Според Уинслет Лео е „най-големият актьор на нашето поколение”.

Двамата актьори, чиято химия струи от екрана на излъчения по нашите телевизии за последно преди ден ултра касоразбивач, са голям отбор. Заедно с режисьора на сълзливата суперпродукция Джеймс Камерън, звездите подпомагат последната оцеляла от крушението на „Титаник” Милвина Дийн, която е изпаднала в крайна бедност и е затрупана от дългове за къщата и медицинското си обслужване.
Ди Каприо определено може да си го позволи. Той е сред най-богатите актьори в Холивуд. Притежава частен остров в Карибско море, недалеч от държавата – джуждже Белиз, към която се води неговото късче милионерска земя. Все пак не друг, а Лео играе ролята на живота си във филм със заглавие „Плажът” – не е ли редно човекът да си има някой и друг стопроцентово и индивидуално частен...плаж?!
Като виден любител на природата, той е притежател не само на свой остров, но и на „еко-приятелска” къща в Батъри парк, за която плати 3 665 700 долара.

автор: Михаил Първанов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !