Гери-Никол садо-мазо във фолк клуб

07.03.2016 10:55 | Видян 2028 пъти

Гери-Никол садо-мазо във фолк клуб

Малката Гери-Никол не се свени да демонстрира плът не само в клиповете, но и в изпълненията си на живо. Певицата, която още няма 18 години, се появи на последното си участие в столичен фолк клуб в садо-мазо костюм. Въпреки че по статут се води ученичка, варненката не се поколеба да покаже в буквалния смисъл всичко от себе си пред любопитните очи в чалготеката, забеляза репортер на „Всеки ден". Протежето на Криско уж се прави на невинна и скромна в редките си публични изказвания, но в действителност е толкова разкрепостена, че и звезди от розовите филми могат да й завиждат.

Във въпросния клуб, в който пеят основно чалгарки, тя си показа всички „скъпоценности". Момичето бе избрало за облекло черно прозрачно боди и червена лачена пола, от която висяха черни каиши. Цепката на малката Гери беше до хълбока и при бурните танци се виждаше всичко под полата й. А отдолу тя не се беше престарала да се прикрие. Там беше само мрежестото й черно боди. В бара масово се питаха има ли под него гащи, или не. Защото бельо не се забелязваше.

По време на 40-те си минути пеене момичето не спря да танцува и подскача по сцената. Гери-Никол постоянно се провикваше в микрофона и следеше публиката да се забавлява. Тя се снимаше, гушкаше и вдигаше наздравици с всички желаещи. Особено с мъжете, в които не отказваше да сяда и да се отърква.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !