Джино заби и Юлия Юревич

26.02.2016 13:16 | Видян 3468 пъти

Джино заби и Юлия Юревич

Риалити звездата Джино е на път да омачка чаршафите с всички столични бръмчалки. Розовият блян на девойките заби любовното си острие в поредната жертва. Новото „коте“ в леглото на Джино е Мис България 2007 Юлия Юревич.

Носи се мълвата, че двамата бързо изконсумирали познанството си в хоризонтално положение и вече дори си позволяват да се появяват заедно на светски събития. Авантюрата им лъсна за първи път на модно ревю в столицата, където двамата не се отлепиха един от друг и за секунда. Американският бизнесмен се превърна в апетитна хапка за дамите след излизането му като победител от „Биг Брадър“, пише "Всеки ден". Освен парична обезпеченост, родните гърли се натискат и за лично удоволствие и престиж на Бианкалана. Слухът за специфичните му креватния умения и огромния потенциал, който крие в панталона си, провокирал всички „котенца“ да пожелаят да проверят информацията от първо лице.

Явно изключение не прави и Юревич, която бързо се запленила от обаятелния му чар и харизма. Близки до Бианкалана разказват, че новоизгрялата звезда не умее да отказва плътски ласки и е готов да влезе в услуга на всяка пожелала го.

„Радва се на небивал интерес, даже не може да го повярва. Сега му е паднало – нека ги овършее“, хихикат  приятелите му. Злите езици твърдят, че фолк певицата Емануела първа започнала да хвали сексуалните акробатики на Бианкалана и не след дълго мълвата стигнала до ушите на Юревич.

На моделката също й се приискало да се качи на седмото небе, тъй като от известно време насам страдала от липса на мъжка ласка. Красавицата бързо намерила координатите на Джино и побързала да го покани да излязат.

Бианкалана, който по чудо мислел да си почива същата вечер, на секундата откликнал на любовния вопъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !