Елица посвети песен на Неймар Джуниър

23.02.2016 15:29 | Видян 1718 пъти

Елица посвети песен на Неймар Джуниър

Барабанистката и певица Елица Тодорова посвети песен на световно признатият футболист с Бразилски корени Неймар Джуниър. Песента е със свежо латино - лятно и танцувално настроение и интернационално послание на български и английски език. Музиката е дело на Стойчо Иванов и тромпетиста Михаил Йосифов. A нахъсващият текст за Олимпиада 2016 и Карнавалът в Рио де Жанейро е на MC Mуден.
“Неймар Джуниър e любимият ми атлет! Острието на Барса играе с много фантазия, изобретателност и магия. Вдъхновявам се от класата му и високият му професионализъм! “ – сподели  барабанистката и певица Елица Тодорова.

През 2007 г със Стоян Янкулов  се класират на пето място в Хелзинки на „Евровизия“. Участието им представлява и най-доброто засега представяне на страната в този конкурс.  2013 двамата се завръщат на „Евровизия“ в Швеция с песента „Само шампиони“. Барабаните „Космическо дърво“ и „Олимпийският барабан на България“ са сред инструментите-изобретения, с които изпълнителката е оставила индивидуален почерк в световната етно-музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !