Елена снима под прикритие

28.11.2008 18:00 | Видян 8527 пъти | Гласували 3

Елена снима под прикритие

Една от най-обичаните звезди на “Планета”, Елена, засне нов видеоклип към песента “Под прикритие”. Новото музикално предложение на певицата е изцяло авторско – по текст на Росен Димитров и музика на Велислав Драганински. “Под прикритие” е бързо и мелодично парче, което ще ни представи Елена в различна светлина, непоказвана досега.

Видеоклипът е заснет на два различни снимачни терена в София – елитно столично заведение и съвсем нов тунинг център.  Любителите на мощните автомобили ще останат впечатлени от присъствието в клипа на уникално немско возило, единствено в България. Самата Елена също ще покори сърцата на почитателите си с три модерни визии, дело на стилистката Зорница Първанова. Изпълнителката залага на спортно – елегантния стил в пъстри цветове, а интересен грим и прически допълват специфичната й визия.

Елена работи и по нова песен, с която да изненада феновете, а тези дни записа мелодичната балада “Любов не ти остана”.  Певицата ще участва в Коледната и Новогодишната програма на “Планета” ТВ с песните “Ако ти стига” и “Жив или мъртъв”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Обичай всички, доверявай се на...

Обичай всички, доверявай се на малцина, не вреди на...

Няма коментари към тази новина !