Ани Салич съсипана

19.02.2016 13:28 | Видян 3663 пъти

Ани Салич съсипана

Ани Салич е жестоко прецакана от ръководството на Нова тв. Новинарката за пореден път ще се размине с плановете си, след като обещанията на шефовете отново са отложени.

Ани Салич остава в новините и така ще е за неопределено време. Феновете й са доволни, тъй като ще продължат да й се радват от екрана всяка делнична вечер. Самата журналистка обаче била бясна на шефовете си, пише "Всеки ден". Тя бе разработила подробна концепция на собствено лайфстайл предаване, което се надяваше да настани на мястото на „На кафе“ с Гала.

Екранната партньорка на Ники Дойнов била убедена, че много повече от плевенчанката заслужава да води подобно шоу, защото се смятала за по-умна и добра в телевизионната работа. Оказало се обаче, че шефовете на Нова нямали никакво намерение да сменят водещата на „На кафе“, нито да свалят предаването й въпреки спадналия му напоследък рейтинг.

В същото време намирали, че Салич си е точно на мястото като водеща на централните новини. Затова категорично й обяснили, че трябва да си стои на мястото и да не гледа в чуждите панички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !