Броени дни до концерта на Деспина Ванди

19.02.2016 10:13 | Видян 1152 пъти

Броени дни до концерта на Деспина Ванди

До дългоочаквания мегаконцерт на гръцката поп икона Деспина Ванди, която ще взриви зала 1 на НДК тази неделя – 21 февруари, остават броени дни. Съвсем скоро изпълнителката на „Gia“и „Ipofero“ ще излезе за първи път на българска сцена и ще зарадва многобройните си почитатели у нас с невероятна двучасова програма.

Шоуто ще стартира ударно с изпълнения на гръцката сензация Кириакос Георгиу точно в 20:00 часа. Чаровният и талантлив певец, който е само на 22 години, ще представи някои от синглите си, с които за рекордно кратко време успява да оглави гръцките музикални класации: „Sta Asteria Psila“, „Den Pao Apopse Spiti“, „Oso Iparheis“, „Paizeis“ и "Prosorini Agapi“. Веднага след това на сцената ще излезе поп дивата Деспина Ванди, която ще зарадва публиката с най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес.

Георгиу вече е в България и репетира усилено за концерта в неделя. „За мен това, че ще съм подгряващ изпълнител на Деспина Ванди е нещо наистина много голямо.“ – сподели Кириакос при гостуването си вчера в „Шоуто на Слави“. „Деспина години наред е голяма звезда в Гърция и си спомням, че когато бях на 10 години ходих на концертите й специално, за да я гледам как пее.“ – допълва младият секссимвол.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !