Гришо жегна блондинката Шарапова

18.02.2016 11:01 | Видян 2546 пъти

 Гришо жегна блондинката Шарапова

Най-добрият български тенисист Григор Димитров засегна бившата си приятелка Мария Шарапова, като заяви, че предпочита брюнетки вместо блондинки. Въпреки че изкара три години с русокосата Маша, се оказа, че той не е бил дотам доволен от външния й вид. Далеч повече му пасвала настоящата му приятелка Никол Шерцингер, която е с тъмна коса.

Преди снощния си мач срещу босненеца Дамир Джумхур от втория кръг на турнира в Делрей Бийч Гришо се позабавлява стабилно. След като влезе в ролята на карибски пират и подари цветя на няколко журналистки, хасковлията отговори на няколко блиц въпроса. Именно оттук дойде и закачката с Шарапова. Запитан дали предпочита блондинки, или брюнетки той се направи на затруднен и отговори: „Не може ли и двете". След това обаче допълни, че предпочита брюнетки, което според мнозина негови фенове си е удар върху Маша.

Смуглата красавица Никол Шерцингер явно много повече му допада, отколкото светлата, бледа и плоска като дъска Шарапова, наляха масло в огъня фенове на нашия в социалните мрежи.

Близките до Маша пък се били притеснили, че думите на Григор съвсем щели да я съсипят. Въпреки че мина повече от половин година от раздялата им, тя още не можела да го преживее и да си намери ново гадже. На Свети Валентин тенисистката била съвсем сама в огромното си имение в Лос Анджелис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !