Деспина Ванди с френска авантюра в София

17.02.2016 13:48 | Видян 2523 пъти

Деспина Ванди с френска авантюра в София

Истинска кулинарна авантюра очаква у нас гръцката суперзвезда Деспина Ванди, която тази неделя (21 февруари) ще излезе за първи път на най-престижната българска сцена – зала 1 на НДК. По време на престоя си в София певицата и съпругът й футболната легенда Демис Николаидис са пожелали да посетят един от най-актуалните френски ресторанти у нас, а именно Gastrotheque L'Art De Vivre.

По специална препоръка на близки приятели звездната двойка е изявила желание да опита от впечатляващите изкушения в заведението със сезонни продукти, приготвени по подбрани френски рецепти. Звездата е пожелала също и лично да се запознае с шеф Дани Спартак - възпитаник на елитнaта готварска школа Le Cordon Bleu, за да получи ценни съвети за традиционните френски вкусове и ястия с екзотичен произход.

Майстор-готвач Дани Спартак вече усилено подготвя менюто, с което ще изненада най-известната двойка на Гърция. Едно е сигурно – Деспина и Демис ще опитат един от хитовете в Гастротеката: бейби петле с картофен милфьой, манатарки и сушени смокини. Специално за гръцката икона шеф Спартак ще отвори вратите на кухнята си и ще й разкрие тайната за приготвяне на едно от най-любимите френски лакомства, а именно лимонов тарт с крем шантили.   

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !