Народът срещу Наталия Симеонова

17.02.2016 11:54 | Видян 3045 пъти

Народът срещу Наталия Симеонова

Народът тръгна гневно срещу Наталия Симеонова. Тв водещата, която доскоро се считаше за една от всеобщите любимки на нацията, в момента е масово оплювана благодарение на изказване, което направи след смъртта на футболната легенда Трифон Иванов, научи Всеки ден. В ефира на предаването „Преди обед" по Би Ти Ви, където в момента е седмичен коментатор, тя призова всички да спрат да говорят и пишат за героя от 94-та, защото по този начин уж наранявали близките му.

„Тази май не е с всичкия си!", възмутиха се футболни фенове. Тя на практика поиска любимият футболист на поколения българи да бъде изпратен в забвение броени дни след като си отиде от този свят. Наталия очевидно не отчита факта, че хората имат най-голяма нужда да се говори с обич за близките им точно когато те си отидат. Именно затова семейството на Иванов, което и без това е наранено, сигурно все пак вижда известно успокоение във факта, че всички го помнят с добро.

„Това изказване на Наталия е чиста проба позьорство и опит да изглежда загрижена за хора, които не познава. Тя нали от години се има за Майка Тереза, умее ги тези неща. Обаче този път много се изложи", коментираха възмутени зрители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !