Светлана Василева влиза в сръбско риалити

16.02.2016 17:13 | Видян 3005 пъти

Светлана Василева влиза в сръбско риалити

Светлана Василева влиза в най-гледаното телевизионно шоу в съседна Сърбия - „Парови”, пише ексклузивно в. „ШОУ”. Миналия петък 28-годишната плеймейтка подписа договора си с продуцентите на формата и по този начин се превърна в първата българка, която ще участва в чуждо риалити. В превод от сръбски „Парови” означава „двойки” и е предаване от типа на „Биг брадър”, но отвъд Калотина е с много по-голяма популярност и рейтинг от „Големия брат”. Риалитито върви целогодишно по националната „Хепи ТВ” и в него под един покрив съжителстват 20 души – както популярни личности – музиканти, актьори, футболисти, така и обикновени сърби.
В продължение на 3 месеца те живеят в луксозен дом, обзаведен с тежки барокови мебели. Тайната къща се намира в един от кварталите на Белград, строго охранявана от десетки чифта оптични „очи”.

Освен хонорарите, които всеки участник получава по договор, половината от тях напускат Къщата с допълнителни парични награди. За разлика от риалити форматите у нас, в които такава обикновено получава само големият победител, в „Парови” допълнителни суми гушват всички, класирали се до десето място. Така например миналия сезон победителят е получил 40 000 евро, вторият 25 хил. евро, третият и четвъртият съответно 15 и 10 хил. евро, а останалите шестима участници – по 5000 евро.
Светлана Василева ще бъде една от участничките в предстоящото издание на „Парови”, което стартира в края на февруари. Той ще е международен, ще има съквартиранти от Хърватска, от Франция, а блондинката от Търговище ще е единствената българка в шоуто.

В средата на миналата седмица продуцентите поканиха Светлана на среща в Белград, където освен че я настаниха в един от скъпите местни хотели, й подсигуриха и личен шофьор. „Спряхме се на Светлана Василева, тъй като в последните месеци тя е сред най-популярните дами във вашата страна – достигна до финала на „Биг брадър”, на кориците на почти всички списания е, а освен всичко друго е и изключително красива и секси и сръбските мъже ще полудеят по нея”, убедени са продуцентите на „Парови”.
В комшийското риалити е денонощен купон. Два или три пъти в седмицата в Къщата гостува оркестър и певачица и сръбските хитове звучат до зори. Храната и алкохолът са на корем, няма мисии, от които да зависи бюджетът на съквартирантите. В западната ни съседка „Велики брат”, както е познат „Биг брадър”, е претърпял огромен провал, а „Парови” в момента е най-гледаното шоу. Героите в него обикновено влизат сингъл и често го напускат обвързани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !