Ивана се завърна от САЩ

28.11.2008 11:15 | Видян 11074 пъти | Гласували 10

Ивана се завърна от САЩ

В ранния следобед на 27-ми ноември Ивана и нейният бенд се завърнаха от своето суперуспешно турне в САЩ. Тяхното пътуване към дома продължи повече от 12 часа, с междинно кацане на летището в Париж. Певицата вече е в България, но изгубеният й багаж още обикаля света и продължават да го търсят в Манила, Филипините, дори и в Токио. 

Ивана кацна на американска територия на 9-ти ноември с полет през Амстердам и остана там почти три седмици. “Ivana Live Tour USA 2008" включваше седем концерта в Атлантик Сити, Ню Йорк, Атланта, Лас Вегас, Тампа, Чикаго и Вашингтон. Последните три концерта от турнето бяха на 21-ви, 22-ри и 23-ти ноември в Тампа, Чикаго и Вашингтон. В Чикаго, където живее най-голямата българска общност, наброяваща близо 120 000 човека, се събраха над 800 българи. Във Вашингтон след края на концерта хората плачеха, крещяха името на Ивана над 20 минути и не я пускаха да си тръгне.

След края на своето първо американско турне Ивана си остави няколко дни, за да разгледа забележителностите на Вашингтон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !