Лили удари в земята Лара Фабиан

10.02.2016 09:33 | Видян 2051 пъти

Лили удари в земята Лара Фабиан

Лили Иванова за пореден път доказа, че в България няма по-голяма звезда от нея. Примата на родната естрада удари в земята световната звезда Лара Фабиан. Тя отдавна е продала Зала 1 на НДК, където има концерт чак на 31 март, докато изпълнителката с белгийско-канадски корени още не може да я напълни за своето шоу, показа проверка на „Всеки ден". За никого не е тайна, че Лили Иванова няма неточно попадение. И въпреки това е изключителен успех, че цели два месеца преди концерта й в НДК вече няма нито един непродаден билет. Този изключителен интерес към примата на родната естрада не стихва, въпреки че тя постоянно има изяви и не може да се каже, че феновете й нямат възможност да я виждат често, както е например със Слави Трифонов, който прави концерти по веднъж на няколко години. Цените за Лили съвсем не са ниски. Най-евтините билети са по 40 лева, а най-добрите места се продават срещу цели 120 лева.

Организаторите на шоуто на Лара Фабиан не се осмелиха на толкова скъпи билети. Те пуснаха своите с цени между 50 и 100 лева, но все още могат да се намерят пропуски от всички ценови категории. Вероятно причината за този слаб интерес е предишното шоу на певицата в България, което бе пълен провал. Феновете й още помнят как била болна, но вместо да отмени концерта и да им върнат парите, излязла на сцената, изкарала фалшиво няколко песни, после се извинила и си тръгнала. „Беше голямо разочарование. Все пак си взех билет и този път, но й давам последен шанс. Ако и сега направи някой гаф, никога повече няма да отида да я слушам", категоричен беше почитател на Фабиан.

Между другото и друга световна звезда не може да се похвали с кой знае какъв интерес в България. Това е гъркинята Деспина Ванди. Неясно защо хитовете й са доста популярни сред феновете на нейния жанр, но въпреки това Зала 1 си остава с празни места само десетина дни преди шоуто й на 21 февруари. А в сравнение с Лили билетите отново са евтинджос - от 40 до 90 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !