Салма Хайек бясна на Бг, а Министър Ангелкова гугука с милионен длъжник на хазната

04.02.2016 14:51 | Видян 3020 пъти | Гласували 2

Салма Хайек бясна на Бг, а Министър Ангелкова гугука с милионен длъжник на хазната

Скъпарски италиански ресторант на жълтите павета приюти обяда на съзаклятниците

Пиарката на Салма Хайек – Саманта Хил, поиска от 19 минути подробна информация относно неуреденото по никакъв начин участие на световната звезда в рекламен клип на България, както и самото видео. Още през октомври предупредихме, че страната ни я чака грандиозен скандал заради художествената самодейност на министъра на туризма Николина Ангелкова, която взе филмче на студиото Ню Бояна и без да има договори със звезди като Хайек, Сталоун и други холивудски големци, го пусна по света и у нас. Сега – 100 дни по-късно скандалът наистина започва да бумти и сигурно ще струва милиони на държавата.

Бояна дължи други милиони, неплатени на хазната от многобройните си фирми със сходни имена, които се опитват да замажат финансовите проблеми на фамилията Лърнър, която държи бившия Киноцентър. Както 19 писа, доста холивудски звезди – от Робърт де Ниро надолу, съдят компаниите на Лърнър за неизплатени милиони по филми.

Изключително странно е на този фон, че министърът на туризма Николина Ангелкова ангажира държавата с позиция в подкрепа на еврейската фамилия. Защото един министър не обядва, особено пък в работно време, с когото и да е. Важно е да напомним за тенекиите, които Ангелкова върза на Немския регионален туристически борд, на азиатски инвеститор, а последно – на италианския министър на туризма, при който се опита да отмени посещението си. Така че ангажирането й с каузата на Ню Бояна не ще да е случайно.

Нека напомним, че тя идва от сектора на недвижимостите, където продължават да работят съпругът й и други нейни близки, а киноцентърът е един от най-скъпите имоти в България – 300 декара регулирани в полите на Витоша между кварталите на богатите Бояна и Драгалевци. Взет е от сем. Лърнър за няма и 5 милиона долара, а струва стотици милиони евро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !