Сензационни разкрития за живота на голямата дъщеря на Путин

01.02.2016 17:01 | Видян 2436 пъти

Сензационни разкрития за живота на голямата дъщеря на Путин

По-голямата дъщеря на Владимир Путин живее в сграда, охранявана от Федералната служба за охрана на Русия и полиция, пише The New Times.

Мария Владимировна Воронцова е омъжена за холандски бизнесмен, работил за „Газпром”.  Интересно е и това ,че сградата е строена по индивидуален проект през 1934 година и в нея са били настанени висши чиновници от Кремъл и членове на Обществото на старите болшевики. В нея са живели известни съветски генерали и министри, учени и роднини на членове на политбюро на КПСС.
Медията се опитала да се свърже с бивши съученици на Мария, но те отказали да говорят или пък поискали фантастични суми, за да кажат нещо. Само едно момиче, което отдавна не е в Русия, споделило, че първоначално всички в училище били уверени, че Мария е дъщеря или на секретен конструктор на космически кораби или на богат генерал.

Дъщерята на руския президент е завършила МГУ и се появява в някои от качени от съвипускниците си снимки, една от която е по време на круиз из Средиземно море на яхта, чийто седмичен наем е между 35 и 45 хиляди евро.
Съпругът на Мария - холандецът Йорит Фасен идва в Русия като сътрудник на „Газпром” през 2006 година. През 2010 година той е влязъл в спор с охраната на банкера Матвей Урин и е бил пребит от нея. За задържането на побойниците тогава лично се погрижил шефът на московската полиция, а след време на три от банките на Урин са отнети лицензите.
Фасен винаги се е движил със специална кола със синя лампа и е бил охраняван също от ФСО. Съпругата му пък използва джип, също със синя лампа и охрана от спецслужбите на Русия.
След като завършила университета през 2011 година, Мария започнала аспирантура в Ендокринологичния научен център, ръководен от академик Иван Дедов. От този момент в живота на академика започнали да се случват чудеса - неговият син станал веднага съдия, представляващ Русия в Европейския съд за човешки права в Страсбург, а самия Дедов бил единодушно избран за президент на руската Академия на медицинските науки.

Министерството на здравеопазването на Русия пък построило, без да жали средства е оборудвало с най-новите модерни технологии Института по детска ендокринология. Според данните, това струвало на бюджета на държавата 6.6 милиарда рубли. Именно тук започнала работа и Мария Воронцова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !