Дейвид Бекъм отново е дизайнер и модел за H&M

01.02.2016 12:20 | Видян 2123 пъти

Дейвид Бекъм отново е дизайнер и модел за H&M

Партньорството между бившата футболна звезда Дейвид Бекъм и шведския бранд за достъпна мода H&M се развива с такава скорост, че дори съпругата му, успешната дизайнерка Виктория Бекъм, може да завиди!

За новия сезон Бекъм и H&M представят нова колекция бельо и спортни дрехи, а звездата в рекламната кампания, разбира се, е 40-годишният британец, който в края на миналата година бе обявен за "Най-сексапилния мъж" в годишната класация на списание People. Дейвид пребори конкуренцията в лицето на много по-млади звезди от шоубизнеса, доказвайки, че има мъже, които просто остаряват красиво.

"Всичко в моята колекция бельо за H&M е неподправено и автентично. В селекцията ми влизат единствено модели, които аз самият бих носил! Стремя се да създам линия с високо качество и красив дизайн на достъпна цена. Ето защо постоянно развивам колекцията, като прибавям класически модели като блузи и спортни панталони, които бих носил у дома,“ казва Бекъм.

За пролетта на 2016-та колекцията David Beckham Bodywear за H&M се фокусира върху спортните класики, важни ключови модели като блузите и спортните долнища, но с нови кройки и модерни детайли. Неутралните цветове преобладават в селекцията, която продължава да разгръща границите в неформалното мъжко облекло.

„Суитчърите и спортните панталони са ключови модели за мъжете в днешно време, защото могат да бъдат носени в много комбинации и различни ситуации. Предложенията от David Beckham Bodywear за H&M развиват точно тези типове облекло, като в същото време запазват детайлите, които ги превръщат в класики“, коментира Андреас Льовенстам, Главен дизайнер мъжки облекла в H&M.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !