Джаро не смее да се разведе с японката

27.01.2016 17:58 | Видян 3265 пъти

Джаро не смее да се разведе с японката

Михаил Билалов се е в вкарал в такъв филм, какъв и сценаристите на "Под прикритие" не могат да сътворят.

Актьорът, станал известен с ролята си на Джаро, е главен герой в мелодраматична латиноамериканска сага, която може да добие криминален привкус. Михаил има брак с японката Санае, както и две деца, които е зарязал в Париж. Самия той е у нас и живее с любовницата си Ваня Николова, но в никакъв случай на спокойствие, пише Всеки ден.
Билалов си отваря очите на четири и се притеснява кога ли ще го застигне японското отмъщение. С постъпката си и с желанието за развод, той е наранил честта на Санае, което в нейната култура се наказва строго от роднините ѝ. Дори самата тя да не желае мъст, те са длъжни да ѝ отсрамят името.
Именно по тази причина Михаил се ската в България и дори успя да си свие ново семейно гнездо в дома на любовницата си. Ваня обаче била влюбена до уши и всеки ден му мрънкала за пръстен и брак. А това нямало как да стане, защото актьорът все още е женен и май скоро няма да се разведе от страх да не стане жертва на някое източно бойно изкуство.

Така Джаро се оказва на сложен кръстопът и изборът на къде да поеме може да му струва или живота, или любовта. Николова го натискала за дете, а той се чудел и маел как да скъса брачните окови без да му откъснат главата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !