Анна Нетребко все по-рядко на сцената

27.11.2008 09:42 | Видян 2193 пъти

Анна Нетребко все по-рядко на сцената

Руската оперна певица Анна Нетребко след раждането на сина си, който се появи на бял свят през септември, е решил да съкрати изявите си на сцената, за да отделя повече време на бебето си, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на публикация в германското сп. "Опернглас".

Анна Нетребко не иска изявите й на сцената да са за сметка на семейния живот и на детето, чийто баща е уругвайският баритон Ервин Шрот. "Би било ужасно дори да си го представи човек" - казва Нетребко.

Нетребко твърди, че докато синът й е малък, ще я съпровожда на гастролите, а когато стане време за училище, двамата с Шрот ще трябва да решат в коя държава да се установят.

Според Нетребко би било фантастично това да е Австрия, където се е родило бебето, но не е изключено изборът да падне и на Испания.

Анна Нетребко не скрива, че по време на бременността се е притеснявала за гласа си, за това, че може да го загуби.

Певицата съобщава също, че ще се завърне на сцената през януари 2009 г. , за да изпълни главната партия в операта на Доницети "Лучия ди Ламермур".

Ще имат възможност да я чуят ценители на музиката в Санкт Петербург и в Ню Йорк. Оперната звездна двойка не планира съвместни изяви.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !