Пенка Карибското тяло разбива семейства

22.01.2016 10:21 | Видян 3538 пъти

Пенка Карибското тяло разбива семейства

21-годишната мераклийка за „Мис България” Пенка, известна още като Карибското тяло, е отмъкнала съпруга на красавицата Ани, популярна като момиче на късмета в „Риск печели, риск губи”. Близки на 43-годишния Даниел Петров потресени разкриват, че бизнесменът буквално бил пощурял от любов по мургавелката и угаждал на всичките й прищевки. Меркантилната миска също била влюбена в своя благодетел и непрестанно залива виртуалното пространство с техни снимки, на които двамата позират полуголи, пише Уикенд. Огромната ножица във възрастта изобщо не притеснявала Карибското тяло. Пенка неведнъж е признала, че търси заможен господин, който да се грижи за нея, независимо от възрастта му и семейния му статус.

Смущаващото в случая е, че напористата мераклийка за слава и пари, е разбила семейството на Даниел, който до скоро бил щастливо женен и дори планирала да го прекара пред гражданското. През лятото на 2013 г. Пенка стана звезда за една нощ благодарение на влизането си в конкурса „Мис България”, който тогава се провеждаше под формата на риалити шоу. Цяла България бе шокирана от появата на неграмотната ромка в шоуто за най-красива българка. Още по-скандални бяха признанията, които самата тя направи по време на престоя си в риалитито. Без свян Пенка призна, че спи за пари с 58-годишен мъж. Впоследствие циганката взе участие и в „Биг Брадър”. След това Пенка изпаднала в забвение, докато съдбата не я срещнала с новия й благодетел Даниел.

Преди 8 години в залата по йога той срещнал бъдещата си жена Ани. Тогава тя била на върха на славата си като едно от момичетата на късмета в култовата телевизионна игра „Риск печели, риск губи”. Не след дълго сключили брак, който преди година се сгромоляса, след като Пенка хвърлила око на бизнесмена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !