Цеца прави ремонт за 100 000 евро

26.11.2008 13:46 | Видян 7756 пъти | Гласували 1

Цеца прави ремонт за 100 000 евро

Най-голямата фолкпевица на Сърбия Цеца Ражнятович, известна като Величкович, прави ремонт на къщата си, съобщава БГНЕС. 

Вече шест месеца майстори работят в дома на сръбската звезда. Фолкзвездата е реновирала цял един етаж от вилата си. На майсторите тя е плащала дневница и затова те се погрижили да правят ремонта взможно по-дълго време, пишат сръбските медии.

Това всъщност е била и причината Цеца да прекара цяло лято в къщата си в Кипър.

"Вярно е, че в къщата на Цеца имаше майстори. Ремонтът приключи неотдавна, но за подробности наистина няма да говорим", казаха от ПР офиса на звездата.

От приятели на Цеца неофициално става ясно, че в известната вила на Аркан в "Лютица Богдана" много е променено. Премахнат е мрамора, който бе хит през 90-те години на миналия век сред богаташите, и сега е поставен паркет.

Къщата изцяло е обзаведена с най-модерни мебели. Цялостен ремонт е направен и на баните и всичко това на Цеца и струва 100 000 евро. Фолкзвездата докато подготвя предстоящите си изяви и избира песните за новия си албум, се радва на новата атмосфера в жилището си. Новият албум на Цеца се очаква да излезе през юни следващата година, около рождения й ден.

Между другото хората, които могат да посетят дома на Цеца са много малко. Честта да станете неин гост много трудно се заслужава. Истината е, че няма и много журналисти, които са влизали в къщата на фолкзвездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !