Renesanz съживяват техно спомените

26.11.2008 13:30 | Видян 1531 пъти

Renesanz съживяват техно спомените

Малко след рекордно посетения фестивал Metamorphosis в Пловдив, агенция Renesanz подготвя подобаващ завършек на своята изключително успешна година. Последното за сезона голямо парти ще се проведе на 13 декември, събота, в столичната зала “Христо Ботев”.

Подзаглавието на мероприятието “Techno Files” не е избрано случайно – това е и предишното име на Renesanz, което се бе превърнало в култ сред феновете във времената на ъндърграунда.

За събитието са поканени някои от легендите в техно жанра – Speedy J (Холандия), The Advent (Англия), Cave (Норвегия), Ortin Cam (Белгия), както и сърбите Concrete DJz и англичанина Micromattic.

“Много хора си спомнят с носталгия за зората на техното. С това парти ще се съживят спомените и първоначалното чувство, което ни накара да живеем с тази музика. Именно затова поканихме такива класически артисти, някои от които идват за първи път у нас. Подготвяме и специална тематична визия, която ще проследи историята на електронната култура в България”, споделят Balthazar & JackRock.

Renesanz са се погрижили да осигурят на своите фенове поредната незабравима нощ – в залата ще има 85 киловатово озвучаване, впечатляващо осветление, триизмерен цветен лазер и завладяваща визия на множество мултимедийни екрани.

Билети (25 лв.) и випове (35 лв.) за Techno Files се продават в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !