Божинов си проси боя от Кобрата

15.01.2016 15:05 | Видян 2664 пъти

Божинов си проси боя от Кобрата

Футболистът Валери Божинов, който все още е законно обвързан с плеймейтката и телевизионна водеща Николета Лозанова, не се притеснявал да сваля приятелки на жена си.
След като мина през Моника Валериeва, той започнал да досажда с обаждания и SMS-и на фолк певицата Андреa, по която си паднал от пръв поглед. Може би мнозина си спомнят, че именно Андреa нападна преди време близката си приятелка Моника, заради мимолетната й афера с Божинов.

Преди това двете бяха близки приятелки със съпругата му Николета. Страстта на футболиста към хубавите жени обаче вся раздор между тях, а Лозанова не без основание му била бясна, за това, че ухажвал всичките й приятелки, пише Всеки ден.
Адреа много си изпати от Божинов, твърдят нейни колежки. Фолк певицата често им се оплакала, че той не спирал да й звъни. Искал да си говори с нея. Канел я на кафе, използвайки различни измислени поводи.
В началото тя била мила, заради приятелството си с Николета. След това обаче нещата започнали да излизат от контрол, защото той бързо сменил оплакванията от законната си половинка с упорито ухажване. Оказало се, че след като минал през леглото на Моника Валериева, искал да спи й с нея,без да се съобразява с факта, че тя е сериозно обвързана с Кубрат Пулев - Кобрата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !