Гришо, Златан и Пике си падат по какички

11.01.2016 15:53 | Видян 1933 пъти

Гришо, Златан и Пике си падат по какички

Най-добрият български тенисист Григор Димитров има отявлен афинитет към какички. След 11 години по-възрастната Серина Уилямс и четири години по-голямата Мария Шарапова той се хвана с певицата Никол Шерцингер. Американката е родена цели 13 години преди него. Гришо обаче съвсем не е единственият спортист, който налита на по-зрели жени, пише Всеки ден.

Във футбола има примери за доста успешни връзки въпреки възрастовата граница. 34-годишната звезда на ПСЖ Златан Ибрахимович е известен с това, че не цепи басма никому, но пред жена си Хелена е кротък като агне. Блондинката е на 45 години, но изобщо не се притеснява, че любимият й може да потърси нещо по-крехко и да я зареже. „С годините е показал, че само аз го вълнувам", перчи се кака Хелена. Семейството има и двама сина - Максимилиан и Винсънт.

След световното в ЮАР през 2010 г. феновете на футбола и музиката луднаха по светската двойка Жерар Пике и Шакира. Играчът на „Барселона" заби вървежната какичка и оттогава двамата са неразделни и се радват на двете си деца. Любопитното е, че испанецът и колумбийката са родени на една и съща дата - 2 февруари, но с десет години разлика. Пике е на 28, докато Шакира след по-малко от месец ще направи 39. Въпреки това милиони мъже от цял свят завиждат на футболиста, че мачка чаршафите с апетитната певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !