Мая Илиева и Преслава първи дружки

04.01.2016 13:15 | Видян 3424 пъти

Мая Илиева и Преслава първи дружки

Преслава и Мая Илиева толкова се сближили последно време, че нонстоп били заедно. Двете през ден ходели на фитнес, а след тренировка сядали в елитен столичен ресторант, където да похапнат за обяд и да си дърдорят.

Любимата жена на боса на ВИС отдавна е фенка на Преслава и обожава всичките й хитове, пише „Всеки ден“. От години милионерката не пропуска концертите на певицата и скачаше да танцува на всичките й парчета. Чак сега обаче двете открили, че характерите им си приличат и мерят нещата от живота с един аршин.

„Мая е невероятна жена, толкова фин и деликатен човек. От нея можеш да научиш много“, възхищавала се Преслава пред приятелите си от най-красивата вдовица. Бившата манекенка пък намирала певицата за талантлива и добронамерена. Новата дружба обаче предизвикала ревността на досегашната първа приятелка на Мая – Наталия Симеонова, която е залепена като гербова марка към богаташката от години.

Мисис „Предай нататък“ се дразнела, че напоследък нейната компания не е най-желана от изисканата й дружка и се обидила. Това обаче така и не накарало Илиева да я кани на срещите си с Преслава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !