Вегетарианството разболя Къци

30.12.2015 15:00 | Видян 2336 пъти

Вегетарианството разболя Къци

От месец Къци Вапцаров търчи по доктори и се подлага на всякакви изследвания в частни клиники. Причина за проблемите му още не е открита категорично, затова и на водещия му се налага да дава многократно кръв и да бъде преглеждан от всякакви специалисти. Здравните услуги никак не му излизат евтино, но Къце е категоричен, че не вижда смисъл да пести от тях, споделя Уикенд.
"Той почувства някакви неудобства още преди няколко месеца, когато дойде предложението за риалити формата. Реши да изкара предаването, за да спечели малко пари, преди да се прегледа обстойно и да започне някакво лечение", казват негови близки.

Според хора в обкръжението му е възможно ограниченията в менюто му да са го докарали до това положение.
"Той имаше съмнения. че вегетарианството може да го е поболяло и затова скъса с него. Не прекалява с месото, но не може и напълно да го махне от менюто си. Много хора като него без познания в храненето си причиняват такива проблеми от стриктна диета, а след това им се налага да се лекуват при специалисти. Той изчете куп книги и сам си сложи диагноза, че има дефицити на полезни вещества в кръвта. Сега пие всякакви витамини и се надява следващия месец показателите му да са по-добри", издават от обкръжението на Къци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !