Националите я удариха на коледни запои барабар с Божинов

24.12.2015 14:23 | Видян 2618 пъти

Националите я удариха на коледни запои барабар с Божинов

Футболните ни национали си заформиха як запой за края на годината. Всъщност, повечето от играчите на Ивайло Петев се наливаха без проблем и през останалото време, въпреки че през цялата 2015-а нямаха поводи за радост.
Информатори на "ШОУ" издават, че част от "трикольорите" са вилнели в дискотека в Сандански, а преди това и в Банско. Вестникът дори е снабден и със снимков материал, от който става ясно, че купонът наистина е бил на макс.

Сбирката не е била случайна. Един от националите имаше юбилей - Илиян Мицански. Навършилият 30 години нападател събра тайфата в родния си Сандански. Празненството уважиха Станислав Манолев, Николай Бодуров, Иван Иванов, Петър Занев и други футболисти. Запоят продължил два дни. Големият липсващ обаче бил Ивелин Попов, който също е причисляван към групичката, която е ядрото на националния ни отбор. 

"Хубаво ги вижте, това са футболистите, от които очакваме да ни радват и България да трупа победи. Очевидно са много по-добри в дискотеките с чаша в ръка", коментираха присъстващи в чалготеката. 

Мицански, Манолев и компания, преди да се озоват в Сандански, си прекарали страхотно и в Банско. Там звездите от националния отбор решили да отскочат за студентския празник. 

На софийска територия пък към групичката им се присъединиха и звездите от Партизан Валери Божинов и Иван Бандаловски, става ясно от снимковия материал в социалните мрежи. Футболистите купонясваха в понеделник в клуб в Студентски град, като с тях беше и волейболната звезда Теодор Салпаров, който очевидно не е близък само с Благой Георгиев. Тост с Божинов надигаше и бившият футболист на "Левски" и Амкар (Перм) Захари Сираков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !