Скандал в "Мис Вселена" 2015

21.12.2015 10:12 | Видян 1493 пъти

Скандал в

Скандално завърши най-известният конкурс за красота в света - „Мис Вселена" 2015.

Короната за кралица на красотата беше дадена на една претендентка, а след това й беше отнета и сложена на главата на друга, съобщава „Дейли Мейл". Инфарктната ситуация беше предизвикана от водещия на шоуто Стив Харви. Когато той обяви коя е победителката - „Мис Колумбия" Адриана Гутиерез, на главата й беше сложена корона за 30 000 долара със сини диаманти и топази. Миската се разплака от радост и се развълнува като всички участнички в подобни конкурси. Това щеше да е втора поредна победа за Колумбия, сподели Всеки ден.
Но триумфът трая едва около две минути.

Точно в момента, в който Гутиерез изпращаше въздушни целувки на публиката, Стив Харви пристъпи напред с вкаменена физиономия. „Хора, трябва да се извиня. Първата подгласничка е „Мис Колумбия". „Мис Вселена" 2015 е „Мис Филипини". Няколко секунди филипинката Пиа Алонсо Урцбах не осъзнаваше какво й се е случило. Наложи се колежката й от САЩ да й прошепне в ухото, за да я „светне".

Урцбах застана на сцената до Гутиерез и известно време се гледаха странно. „Хора, нека поема контрола", каза водещият на фона на дюдюканията и освиркванията от публиката. „Точно това пише на картата", каза той и показа резултатите на камерата.
„Аз поемам отговорността за това, беше моя грешка. Ще ви го покажа точно тук. Това е моя грешка, все още е прекрасна вечер. Моля ви, не си го изкарвайте на дамите", заяви Харви.

И тогава дойде сърцераздирателният момент, в който колумбийката трябваше да се прости с короната. Тя сведе глава пред миналогодишната победителка „Мис Вселена" 2014, която я взе от главата й и я сложи на главата на филипинката. В същото време Харви продължаваше да реди извинения. Той продължи да се оправдава и по-късно в Туитър.
Адриана Гутиерез, обаче, избухна в сълзи. По-късно тя се успокои и опита да увери почитателите си, че е щастлива. „Всичко се случва с причина. Щастлива съм за всичко, което направих. Благодаря, че гласувахте за мен", каза тя, докато останалите участнички я утешаваха.

Останалите три дами в топ 5 са от САЩ, Австралия и Франция. 3-часовото състезание приличаше повече на риалити шоу. Глас имаше публиката, а зрителите гласуваха в реално време, заедно с журито.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Общински кмет бие гражданин...

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него...

Няма коментари към тази новина !