Доктор Куин лечителката се разведе

16.12.2015 17:46 | Видян 4049 пъти

Доктор Куин лечителката се разведе

Британско-американската актриса Джейн Сиймор, известна с ролята си в сериала "Доктор Куин лечителката", и съпругът й, американският актьор, режисьор и продуцент Джеймс Кийч, вече са официално разведени, съобщи Контактмюзик. Сиймор и Кийч се разделиха след продължил 20 години брак през 2013 г.

По-късно през същата година актрисата подаде документи за правна раздяла, припомня изданието. Според бракоразводните документи, с които се е сдобил сайтът за знаменитости TMZ.com, бившата двойка е постигнала споразумение за подялбата на финансите и имуществото си.

64-годишната Джейн Сиймор ще запази семейните къщи в Малибу и Англия. Актрисата и бившият й съпруг ще си поделят всички бъдещи приходи от сериала "Доктор Куин лечителката", в който Сиймор изпълнява главната роля и на който Джеймс Кийч е режисьор. Бившите съпрузи ще си поделят и бъдещите приходи от биографичната лента "Walk The Line" за Джони Кеш, продуцирана от Кийч. От брака си Джейн Сиймор и Джеймс Кийч имат 20-годишни близнаци, Джон Стейси и Кристофър Стивън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !