Златка Димитрова пак легна под ножа

16.12.2015 10:10 | Видян 1945 пъти

Златка Димитрова пак легна под ножа

Златка Димитрова бори депресията от раздялата с гаджето си Миро с пластични операции. Брюнетката в последно време се е подложила на няколко разкрасителни процедури, които при нея имат обратен ефект, забелязаха наблюдателни нейни фенове.

Бургазлийката спокойно може да бие по пластични операции всичките си колежки. Мис Плеймейт 2009 е коригирала скулите си, които сега са хлътнали като на гладно сомалийче, уголемявала си е устните и има две подобрения на носа си, пише Всеки ден.
През септември 2011 г. Златка се довери на любимия си пластичен хирург и си направи първата ринопластика при д-р Ангел Енчев. Само след година силиконката си направи повторна корекция на обонятелния си орган. Плеймейтката заяви, че е наранила нослето си, докато тренирала, заради което трябвало да го коригира от медицински и естетически съображения.
За тялото си тя е лягала още няколко пъти на операционната маса. Два пъти си е уголемявала бюста, който на нея все й се струва малък, оперирала си е корема, но не от естетически, а по здравословни причини, защото бе на косъм от преплитане на червата вследствие на дехидратация и изтощителна диета.

„Златка е като ходеща реклама на доктор Енчев, но лоша. Когато спечели конкурса, беше такова симпатично момиче, а сега не е останало нищо нейно по лицето й. Направо се обезобрази! Като от „Мумията се завръща" е", коментират с тъга шашнати от вида на Златка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !