Митко отпадна срещу Симеон в невиждан дуел във „Фермата”

14.12.2015 10:49 | Видян 2350 пъти

Митко отпадна срещу Симеон в невиждан дуел във „Фермата”

Снощи се проведе един двубой на честта и мъжествеността между двама участници във „Фермата”, които имат една единствена цел – да спечелят на всяка цена – Димитър и Симеон. В студиото коментатори на събитието бяха Мартин Карбовски, Кристина Патрашкова, Маргарита Михнева и напусналият „Фермата” Мустафа, които бяха повече от потресени от случващото се по време на самия дуел.

През изминалата седмица участниците успяха да се настроят за предстоящия дуел, тъй като на всички беше ясно, че именно те двамата ще се изправят един срещу друг. Райно удържа на думата си пред Мустафа и направи мъжки дуел. Така на финала ще достигнат две жени и двама мъже, което според Райно показва само едно – че мъже и жени са равни.

Тринайсетият поред сблъсък за оцеляване във „Фермата” беше меко казано критичен. Симеон и Димитър се впуснаха в адски двубой и като двама римски гладиатори се сражаваха на живот и смърт буквално до последна капка кръв.

Димитър успя сериозно да се контузи още в самото начало, повреме на първата игра, тъй като режисьорите на предаването не се бяха погрижили да ги обезопасят. Въпреки болките и заръките на лекарите да прекрати двубоя и да отиде в болница по спешност, Митко беше твърдо решен да победи и на свой риск продължи да се дуелира. Малко след това и във втората битка успя да се контузи много лошо, като каруцата, която трябваше да дърпат играчите, мина буквално през него. Но и това не можа да го повали духом. Лекарският екип беше през цялото време на арената като наблюдаваше състоянието на Димитър готов да реагира при нужда.

Баскетболистът е с 20 сантиметра по-висок и с 20 килограма по-тежък, но полицаят компенсира разликата с мощен дух и несравнимо желание за победа. Неговата кауза е посветена на сина му и това му даде куража и силата да се дуелира повече от достойно.

Въпреки, че Димитър отпадна на крачка от финала, той е истинския победител в предаването, смятат зрителите и феновете на "Фермата".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !