Деси Слава със забрана да ражда

08.12.2015 14:10 | Видян 2958 пъти

Деси Слава със забрана да ражда

Деси Слава има изрична забрана да ражда. Ограничението й било поставено от Митко Пайнера, когато решила да се връща в компанията му, научи Всеки ден от нейни колежки.

Говори се, че русокосата певица е поела пред музикалния бос твърд ангажимент да не отказва работа под никакъв предлог, било то и раждане. Нред с това се задължила да пази хубавата си фигура, което автоматично изключва евентуална бременност.

В "Биг Брадър Ол старс" Деси Слава тръби, че любимият й Зарко я е изоставил заради нейната кариера. Пропуска обаче да спомене точно какво се е съгласила да жертва в името на тази кариера. Ограничението за раждането не е завинаги, а само за близките 2-3 години. В нейния случай обаче това може да означава край с децата завинаги, тъй като след няколко месеца става на 37 години и скоро вече няма да може да ражда.

Говори се, че Зарко със сълзи на очи е молел Деси да откаже на Пайнера това съсипващо ограничение. Тя обаче била непреклонна. За нея открай време било важно да е звезда и нямала намерение да се откаже от добрите си шансове дори и в името на любовта.
"Ако ме обича, трябва да ме разбере", категорична била певицата.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !