Деси Слава и Зарко изясняват отношенията си

02.12.2015 09:17 | Видян 5426 пъти

Деси Слава и Зарко изясняват отношенията си

Думите на фолкпевицата Деси Слава, че връзката й с ММА боеца Светлозар е агония, се потвърдиха в „Биг Брадър Ол старс”. След като мъжът, с когото певицата се разделя и събира многократно, влезе в шоуто без никакво предупреждение, нервите й не издържаха и тя се разплака, а после започна да му крещи.Преди дни Деси сподели пред съквартирантите, че причината за раздялата им е фактът, че тя решила да се върне в „Пайнер” и Зарко я обвинил, че слага кариерата пред него и семейството. „Той така се нацупи, че цял месец аз ходих в Русе. Той не искаше да стъпи в София”, разкри тя.

След като влезе в Къщата, Зарко я поздрави хладно и едва-едва я прегърна. Все пак заяви, че е дошъл заради нея. „Не го вярвам това нещо. С тоя характер и с тоя инат...”, зачуди се фолкаджийката. „Аз пропуших заради него”, оплака се тя.

Деси се оплака още, че Зарко я зарязал на Нова година. „На колкото хора казвам,че си ме оставил заради кариерата, никой не ми вярва”, заяви тя.

„Кажи, кажи тук пред всички заради друга жена ли ме остави или заради кариерата! Да не ме мислят повече за луда”, призова го Деси. „Всички мислят, че ти си по-млад и изведнъж съм ти омръзнала и си ме зарязал. Всички ме мислят за луда. Никой не ми вярва, защото никой не смята, че съществува такъв човек на света”, развика му се тя.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !