Юксел иска секс в такси

30.11.2015 15:07 | Видян 2080 пъти

Юксел иска секс в такси

Юксел Кадриев се е натискал с млада брюнетка в софийско такси в малките часове на нощта преди месец. Новинарят е обарвал дългокосата мадама, която се съпротивлявала на напористите му ръце, които се мушкали под полата й, пише Всеки ден.

Роденият в Оряхово тв водещ се качил в жълтата кола с неизвестна мацка и упорито започнал да й пуска ръце навсякъде, а тя започнала да му се кара "Юки, спри! Юки, престани! В такси сме!", издава шофьорът на колата. Без да се съобразява с това, че е известен и е лице на "Новините" на Би Ти Ви, турчинът искал да "оправи" жената още в таксито.

Двойката се качила от центъра на столицата в посока дома на екранната половинка на Виктория Петрова в столичния квартал "Борово". Според съседи двамата не живеят заедно, но жената понякога нощува при известното си гадже.

През пролетта на 2013г. Юксел бе хванат да кара пиян и удари такси в центъра на София. Инцидентът стана срещу Народното събрание, където Кадриев е бил паркирал стария си "Фолксваген Пасат". Тогава водещият удари кола, спряна наблизо, а тестът с дрегер отчете 1,5 промила алкохол в кръвта му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !