"Ритон" купиха джип с парите от "ВИП Брадър"

26.11.2015 09:22 | Видян 3440 пъти | Гласували 1

Дует „Ритон" кръстосва софийските улици с чисто ново БМВ Х6, видя репортер на „Всеки ден". Катя и Здравко са инвестирали в мощния джип целия си хонорар от „ВИП Брадър", че и малко отгоре.

За участието си в риалити шоуто Катя и Здравко взеха хонорар от по 60 бона всеки. Проверка на вестника установи, че новото им возило струва цели 130 хиляди лева. Очевидно парите, заработени от риалитито, макар и да са добра сума, са се оказали недостатъчни за новата кола. Наложило се е да доплатят за своя звяр на четири колела.

Репортер на „Всеки ден" видя дует „Ритон" на столичния булевард „Христо Ботев", където двамата висяха в задръстване в пиков час. Зад волана беше силната половинка - Здравко Желязков, а Катя се возеше до него. Тя се бе дегизирала с шапка и бе трудно разпознаваема дори и за най-големите си фенове. Суетната Екатерина Михайлова бе без капка грим, но въпреки това изглеждаше ослепително. Много от 25-годишните жени не могат да стъпят и на малкия пръст на Ритонката по външен вид дори когато са с тонове макиаж. Както по време на целия си престой във „ВИП Брадър", и сега певицата не спираше да дъвче дъвка. Според нейни близки тя използва толкова много дъвки, за да потиска апетита си. Единственото, което правеше лошо впечатление, бе липсата на задължителните предпазни колани и при двамата пътници.

Колата на музикалните легенди е с новите софийски номера „СВ", което е потвърждение, че джипът е съвсем наскоро регистриран в КАТ. Според запознати изборът на Катя и Здравко Ритонски за автомобил е основан най-вече на тяхното верую, че големите коли са най-стабилни, а на двамата им се налага да прекарват дълги часове на пътя и трябва да бъдат сигурни, когато са в движение. Те харесвали големите возила и защото позволяват да съберат в тях всичкия багаж, необходим за участията им. За разлика от много други певци и известни личности дует „Ритон" не използват услугите на шофьор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !