Рени с 3 липосукции за 8 години

09.11.2015 12:51 | Видян 1349 пъти

Рени с 3 липосукции за 8 години

Опасна и безуспешна битка с килограмите води фолк певицата Рени. Изпълнителката се е подлагала на цели 3 липосукции за последните 8 години. Процедурите изсмукват тлъстинките й, но в крайна сметка Рени пак е с наднормено тегло.

Тя e ветеран във войната за стройна фигура. Тя винаги е била закръглена, но типично по женски чалгаджийката е доста суетна. Неведнъж е споделяла, че диетите не водят до траен резултат, и именно поради тази причина е лягала под ножа, пише „Всеки ден“. Пробвала е най-разнообразни хранителни режими, но дори да е постигала желания резултат, никога не е бил траен. Появявал се ефектът йо-йо, с който отново си връщала предишните килограми.

Отчаяната Рени се е подложила на първата липосукция през 2007 г. и благодарение на нея е смъкнала не малко от едрата си осанка. През 2010 г. изпълнителката на „Като птица“ е легнала за втори път под ножа и резултатът бил минус 20 кила. Третата операция блондинката си е направила тази зима, но въпреки това все още стрелката на кантара показва над 70 кг, а повечето й колежки тежат под 50.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !