Люси Дяковска се задява с участничка от „Х Фактор“

05.11.2015 14:31 | Видян 2382 пъти

Люси Дяковска се задява с участничка от „Х Фактор“

Певицата, която си пада само по жени, се задява с една от красавиците от отбора на Маги Халваджиян.Става въпрос за кипърката Християна Лоизу, която е една от най-харесваните участнички в новия сезон на „Х Фактор“. „Всеки ден“ научи, че плевенчанката няма спирачки и често досажда на чужденката, докато снимат предаването. Отстрани се виждало твърде ясно, че Дяковска има цел от интимно естество. „Хвърлила й е око и това си личи от километри. Когато Хриси излезе на сцената, Люси направо я изяжда с поглед. Гледа я като хипнотизирана“, отбелязват хора от екипа на предаването.

За съжаление обаче Лоизу е сериозно обвързана, и то с мъж, заради което мераците на певицата от „Ноу Ейнджълс“ са попарени. Въпреки това тя таяла надежди, че може да изкуши любимката си да прелюбодейства с жена. „Колко дами съм отворила, а и всяка жена е малко или много бисексуална. Така че имам шанс“, коментирала окуражено Дяковска пред свои.

За момента обаче напъните й да вкара кипърката в леглото си се увенчават с провал. Една от причините е приятелят на Християна – Николай, който присъства на всеки концерт на „Х Фактор“.

„Веднага след като приключат снимките по предаването, Хриси и гаджето й се оттеглят. Това пречи на Люси да я приклещи за свалка или пък да направи опит да я покани на среща“, коментира се зад кулисите на музикалното шоу.

Небивалият интерес от страна на Люси към младото момиче направил впечатление и на гаджето й, който я предупредил да внимава. „Внимавай с Люси, защото според мен тя има други мисли към теб“, заявил й в прав текст притесненият Николай, който е оперен певец. Лоизу обаче го помолила да внимава да не се изпусне нещо пред нахъсаната лесбийка и това да попречи на развитието й в продукцията.

Както е известно, журиращите в „Х Фактор“ у нас нямат особени скрупули и спят с кандидатите за слава. Вече е публична тайна връзката на Мария Илиева с непълнолетния рапър от Стара Загора Наско Колев. Заради педофилските си изблици тя изхвърча от шоуто като ментор тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !