Мая Илиева се целува с жена!

03.11.2015 16:58 | Видян 4125 пъти

Мая Илиева се целува с жена!

Мая Илиева, вдовица на легендарния мафиот Жоро Илиев, бе заснета да се натиска с жена в популярно столично заведение преди дн.
 
Новата дружка на чернокосата бивша манекенка е дизайнерката Албена, при която се обличат почти всички столични мутреси и златотърсачки, пише „Всеки ден“. Познати на Мая Илиева докладват, че в последно време вдовицата на Главния е загърбила мъжете и излиза из нощна София само в компанията на добре изглеждащи мацки, по възможност руси. Редовните купони започвали в полунощ и след обиколка на няколко оборотни заведения завършвали в ранни зори в одиозната къща на вдовицата в квартал „Панчарево“.
 
„Мая не е лесбийка, но когато пийне няколко чаши шампанско, обича да се милва и гали с млади момичета. Какво да се прави – тя е вечна купонджийка... Отгоре на това е за предпочитане да се среща с красиви момичета, вместо с псевдо тарикати като последното й гадже Николай Иванов – Шванца“, коментират приятели на покойния бос на ВИС-2 Жоро Илиев.
 
Варненският дребен гангстер Шванца офейка от България преди няколко месеца, след като МВР го обяви за издирване. Според морските магистрати гангстерът е стоял начело на нелегален бардак, като за него и баща му Радул са се трудили над 15 проститутки. Мълви се, че той е приютен в къщата на Мая Илиева в Доминикана.
 
Вдовицата на Главния нямала чувства към него, но от съжаление му подала ръка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !