Лана Дел Рей: Вече мисля за деца

03.11.2015 13:07 | Видян 1305 пъти

Лана Дел Рей: Вече мисля за деца

В средата на септември Лана Дел Рей издаде най-новия си албум, озаглавен „Honeymoon“. Последните песни на певицата вече набират популярност, заради което и звездата е желано лице от не едно и две издания.

Последната фотосесия на Лана, чието истинско име е Елизабет Грант, е за списание Billboard. Пред него американската звезда разкрива част от плановете си за своето следващо видео: „Мисля си, че вече е време да направя по-дълъг видеоклип – може би 40-минутен. Гледах филма „The Sandpiper“ и се вдъхнових от него“.

Това е поредното доказателство, че 30-годишната певица работи усилено, за да може след това да се радва на успехи. По отношение на тях, Лана споделя: „Толкова съм благодарна! Бях наясно, че нямаше да се случи лесно. Всичко можеше да се превърне в... американски кошмар“.

Музиката обаче не е всичко, от което се вълнува звездата. На въпроса дали иска деца, тя разкрива: „Мисля за това. Напоследък все по-често, защото вече станах на 30 години. Бих се радвала да имам дъщери. Но не мисля, че е добра идея да създавам деца с някого, който не е... на същата вълна“.

Снимка: Billboard

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !