Преслава окраде Джорджано

26.10.2015 16:44 | Видян 1693 пъти

Преслава окраде Джорджано

Джорджано си има вярна фенка в лицето на фолкпевицата Преслава. Чалгаджийката намира бившия си съквартирант във "ВИП брадър" за особено забавен, а песните му за мелодични. Звездата на "Пайнер" дори е включила песен на Джорджано в репертоара си.

Само преди броени дни Преслава напусна къщата на "ВИП брадър". Тя отиде на участие чак в Пловдив. Посетителите на заведението останаха шокирани, когато Преси запя "Отиваме на кОпооон". На няколко пъти тя призоваваше посетителите да повтарят след нея куплетите от парчето на Джорджано.


Някои от феновете й силно я разкритикуваха за постъпката й. Според тях певицата е паднала на нивото му и само се излага "Не стига, че го прави известен, ами и тя се лигави и грачи като него на сцената", ядосват се почитателите й във Фейсбук. Не липсват и коментари от заклети фенове на Джордано, че Преси го краде.

"Ако той изпее нейна песен, ще стане проблем. А сега никой нищо не казва", гневят се те.
Докато ВИП певицата изпълняваше хитовете си в дискотеката в Пловдив, около нея кръжаха бодигардове на „Биг брадър“. Те следяха пайнерката да спазва правилото на Големия брат, а именно да не получава никаква информация от външния свят, споделя "България днес". Затова веднага след участието й охраната я изведе, а шофьорите на предаването я откараха в къщата в Нови хан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Няма коментари към тази новина !