Тайра Банкс съветва как да си направим селфи

22.10.2015 14:25 | Видян 1939 пъти

Тайра Банкс съветва как да си направим селфи


Тайра Банкс е модел с дългогодишен опит. Тя знае как трябва да се позира и как най-добре да излезеш пред обектива.

В профила си в социалната мрежа Instagram 41-годишната Тайра Банкс побликува много от своите селфита дори и комични понякога.Там тя споделя и няколко стъпки за най-добро селфи.

Нужни са само няколко стъпки, ето ги и тях:

Наклонете главата си.За да постигнете желания резултат, а именно перфектното селфи, трябва да застанете по подходящ начин. Лекият наклон на главата е добра позиция, като е хубаво да се вижда профилът ви, който смятате за по-привлекателен. „Всичко започва с класическия наклон на главата. Изберете по-добрата си страна и действайте“, споделя Тайра Банкс.

Докато много жени предпочитат да акцентират на пищните си коси или ефектни прически, то моделът съветва да разголите врата си – и от страната, която е по-близо до обектива на вашия телефон.


И двата варианта са подходящи, така че изборът е изцяло ваш. Тайра Банкс предпочита да си прави селфита, като телефонът и се намира малко под нивото на лицето. По този начин изпъква нейният врат, което според нея прави една дама много женствена и изящна.

„Усмихнете се“ с вашите очи.Очите винаги са издавали настроението и затова е важно да заложите на тях, нека те да говорят повече от прическата или облеклото ви.

Снимка: Istagram

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !