Луна ще съди Здравко за клевета

22.10.2015 12:49 | Видян 2168 пъти

Луна ще съди Здравко за клевета

Ексцентричната Луна е твърдо решена да доведе докрай битката си с дует „Ритон” и ще я пренесе от къщата на „ВИП Брадър” в съдебната зала, където ще защитава името си.

„Обмислям да съдя Здравко за клевета. Той се подигра с майка ми като я обиди, че като нямала висше образование, е необразована жена, която заслужава да взима минимална пенсия”, разяснява аргументите си певицата, пише „България днес”. Огорчение и възмущението на Луна пада и върху другата част от „Ритон” – Катя. „Непрекъснато ме заплашваше, че като изляза навън, ще видя какво ми се пише. Разпънаха ме на кръст вътре. Аз им казвах – нека бъда вашата сцена, използвайте ме, покажете се, нищо не направиха повечето вътре, само сплетни и интриги”, коментира тя.

Яхнала метлата, ретро фолкаджийката подхвана и Кичка и прословутия й концерт в „Сизърс палас” – „Познавам човека, който й е помогнал, той помогна и на мен преди доста време. Там всеки, който може да си плати наема, може да пее без проблем. Ще си направи 200 плакатчета и ще ги покаже, това не значи, че си успял. Успял си, когато запазих душата и сърцето си, а всички вътре бяха едни клоуни, при това нещастни”, разсъждава ретро иконата.

Луна най-накрая, след като вече не е в Къщата, склони да си признае, че цялото й поведение вътре и плод на добре премислена провокация. Така тя се опита да опровергае слуховете, че е с психическо заболяване.

„Не аз съм лудата, а съквартирантите ми! Жертвах себе си чрез поведението си, за да ги провокирам и те показаха всичките си лоши страни. За себе си не се притеснявам, аз съм такава, каквато съм, без преструвки”, категорична е Луна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !