Ивана: Искам тяло като на Николета!

22.10.2015 11:01 | Видян 2391 пъти

Ивана: Искам тяло като на Николета!

Чалга ветеранката Ивана се е захванала сериозно с мисията да отслабне на всяка цена, научи "България Днес". Певицата направо се е вманиачила по темата и в момента се подлага на няколко различни процедури за това да топи килца. Чашата преляла това лято, когато Ивана ударила на кантара 90 кг. По време на Роженския събор през юли тя споделила пред колежки, че никога не е била толкова тежка и е време да вземе крайни мерки.

Освен че пуши цигара след цигара като комин, Ивана е престанала почти напълно да се храни. Спазва изключително строг хранителен режим, изготвен й от диетолог, в който не се включват никакви храни с мазнина. Певицата се е запалила да приема и нашумяла хранителна добавка, която спомага за потискане на глада и увеличаване на метаболизма.

От известно време Ивана всекидневно посещава козметично студио в Пловдив, където се подлага на липомасаж. Пълничката изпълнителка дава луди пари, за да упражняват върху нея съвременния уред за отслабване Cellu M6, с който се прави антицелулитен масаж.

По време на сеанса Ивана захвърля всички дрехи и остава само по бяла хавлия, която да прикрива пищните й форми. Пред личната си козметичка Яна тя споделила, че иска да извае красиво тяло като това на Николета Лозанова. Явно фолкаджийката и бившата плеймейтка поддържат добри отношения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !