Свалят Деси Банова с мед и зарзават

21.10.2015 17:10 | Видян 1172 пъти

 Свалят Деси Банова с мед и зарзават

Синоптичката Деси Банова се оказа една от най-ухажваните мацки в телевизионните среди.

Блондинката непрестанно получавала комплименти за визията си от колегите си, а често в редакцията пристигали и армагани от тайни обожатели на водещата на прогнозата. Деси с не особена радост установила, че местожителството на по-голямата част от тях е на село.

Явно мъжете, отдадени на земеделие и животновъдство са най-върлите фенове на Деси. Те следят прогнозата за времето с интерес и силно се вълнуват от капризите на природата.

С надежда за по-мека зима и по-точни предвиждания на климата, селяните заливали Банова с буркани със зимнина. Не липсвали, разбира се, и по-романтични натури, които в колета слагали любовни писма и плюшени мечета.

Последният армаган, който синоптичката получила, бил буркан с мед. Деси искрено се зарадвала на чистия пчелен продукт и не след дълго колебания, го пъхнала в чантата, за да си го консумира вкъщи по време на сезона на гриповете, пише „Галерия”.

Банова не се мръщела особено на странните методи за изразяване на любов, защото била фенка на здравословното хранене. Именно с него поддържа фигурата си, а селските храни намирали място в менюто й.

Всички колети обаче оставали без отговор, дори без проста благодарност. Деси не искала да дава допълнителни поводи за ревност на съпруга си Ивайло, който и без това се мръщел на предизвикателното й облекло.

Мъжът на синоптичката така и не успял да свикне и с прякора й „Секси Банова”, който й го лепнаха „Господарите на ефира”, а след това се превърна в обичайно обръщение към нея в нюзрума на Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !