Невена Цонева съсипана след Сочи

19.10.2015 16:10 | Видян 2153 пъти

Невена Цонева съсипана след Сочи

Певицата Невена Цонева още не може да се отърси от стреса, който преживя на музикалния фестивал „Нова вълна” в руския град Сочи. Певицата е напълно съсипана заради провала си. Тя се върна преждевременно болна и депресирана.

Невена не успя да се представи според възможностите си заради ларингита, който хвана. Тя обаче била по-унизена от държанието на организаторите, които я накарали да си избере нова песен в последния момент.

В крайна сметка Невена изпяла пред многохилядната публика попфолк версия на „I will always love you “ на Уитни Хюстън. Това парче й спечели победата в „Мюзик Айдъл“ преди години, но сега й докара единствено ниски оценки от съдиите.

Обидена и разочарована, Невена се прибра от Сочи по-рано от очакваното и я заля вълна от критики още със стъпването на родна земя. Подигравките не стихват вече повече от седмица, което допълнително усложнило здравословното състояние на Невена, пише „Всеки ден”. В момента певицата е на силни антибиотици заради заболяването на гласните струни. Депресията й се засилила и от притесненията дали ще успее да се излекува напълно и да пее както преди.

От горе на всичко умирала от страх и какво ще последва, когато Катя и Здравко от дует „Ритон“ излязат от „ВИП Брадър“, защото именно те гарантирали за нея и предложили на руснаците да я извикат за конкурса.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !