Куини прежали Джизъса

19.10.2015 11:36 | Видян 2127 пъти

Куини прежали Джизъса

Студентката по архитектура Куини-Алис Николова вече напълно е забравила за авантюрата си с футболиста Благой Георгиев. Двамата скъсаха през април тази година след страстен романс.

Хубавицата се е отдала на бурен студентски живот и не спира да обикаля нощните заведения. Снощи тя се появи в популярен столичен клуб, като обра погледите с кожена черна рокличка.
Куини бе изцяло в женска компания, която празнуваше рожден ден. Бившата на Благо заложи на бяло вино и редбул, а усмивката не слизаше от лицето й. Според запознати в момента тя няма сериозен приятел, но депресията й по Джизъса е напълно отминала.

Георгиев се ожени миналия месец за чеченката Есмер, като това е първият му брак. Точно преди година по това време той си лягаше до 18-годишната моделка от "Визаж" Куини. Нейните родители обаче така и не приеха връзката й.

Дългокосата красавица вече не стъпва в заведението, в което се е запознала с набожния играч. Тя се зарекла пред приятелките си, че никога повече няма да си хване гадже футболист.

Източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !